Det här är dom lånen som är populärast just nu.

#Ränta fr:Belopp:
1.Låna pengar via Lendo3,25%5000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar hos ICA Banken3,70%5000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av Bank Norwegian8,99%5000-500000krLåna pengar nu

Billån – Läs innan du ska låna till bil

Billån är ett lån som du helt enkelt tar för att köpa en bil. Du kan ta ett billån till både en ny och begagnad bil. Man tar då ofta en del av bilen som säkerhet för lånet. Betalar du inte ditt lån så har långivaren den som den delen av lånet. Sen är det inte riktigt så rakt av dock. Du har ofta en kontantinsats med också till exempel. Du måste ofta således lägga en del av vad du köper din bil för kontant själv. Men sen finns det även ett lån som oftast kallas privatlån. Det är ett lån där du inte har något i säkerhet för lånet. Men då brukar ofta räntan även bli dyrare då långivaren tar en större risk när den lånar ut pengar till dig. Men där behöver du inte ha någon kontantinsats istället.

Billån utan kontantinsats – finns det?

Billån utan kontantinsats kallas ofta privatlån. Det vill säga lån där du inte behöver lämna något i säkerhet för lånet och där du inte behöver betala någon kontantinsats alls. Du kan låna upp till 350.000kr och du hittar långivare som erbjuder sådana typ av lån här ovan i listan.

Billån med bilen som säkerhet

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån och billån med bilen som säkerhet har alltid en insats på minst 20 procent. Alltså oavsett vilken bank du väljer att låna pengar ifrån. Det är alltid 20 procent. Så har du inte 20 procent så är det privatlån som gäller och har du 20 procent kan du titta på båda alternativen för att se vilket som passar just dig bäst.

Billån


Är guiden om Billån bra eller dålig?

Med guiden Billån försöker vi svara på allt som har med lån till bil att göra. Tycker du att vi gör det bra eller dåligt? Du kan svara här nedanför genom att trycka på stjärnorna.

(4 votes, average: 4,50 out of 5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *