Bäst kreditkort 2022? Hur hittar man det?


Låna pengar 2022 - Listan: (Uppdaterad: 2022-06-28)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Bäst kreditkort, hur hittar man det 2022? Kreditkort är platskortet du kan ha som reserv när dina pengar tar slut. Många tycker det är smidigt att alltid ha kredit som man kan använda utan att behöva ansöka om något lån. Här kan du läsa allt om kreditkort och även jämföra olik kort i vårt stort bäst i test.


Innehåll Bäst kreditkort

  • ICA kreditkort
  • ICA Banken har även bolån
  • Kommer kreditkort finnas kvar?
  • Guiden Bäst kreditkort 2020 på 5 sekunder

ICA kreditkort

ICA kreditkort hittar du i listan längst upp på samtliga sidor nu mera. Där kan du enkelt själv klicka dig fram och jämföra olika kreditkort mot varandra. För att läsa mer om just kreditkort så kan du sedan klicka dig vidare till inlägget kreditkort där vi skrivit lite mer om hur och var du kan jämföra olika kreditkort. Du kan även läsa mer under ICA Banken där vi skrivit lite mer om vilka olika typer av lån dem erbjuder bland annat.

ICA Banken har även bolån

ICA Banken har snabbt blivit en stor spelare i Sverige vad gäller bolån. Om du funderar på att byta bank för att få lägre ränta så kan det vara en ide att titta in ICA Banken för att se om dom kan hjälpa dig med det. Dom har en bra och tydlig sida där du enkelt kan läsa på vad som gäller om deras bolån så den sidan är verkligen att rekommendera.


Kommer kreditkort finnas kvar?

En vanlig fråga är om kreditkort kommer finnas kvar i framtiden. Och om du frågar oss så tror vi att det kommer vara möjligt att ha ett fysiskt kort även i framtiden men att man kommer kunna ha dessa digitalt också precis som det redan gör. Det blir alltså lite som pengar där du för det mesta har det digitalt men där du kan ta ut kontanter också.


Guiden Bäst kreditkort 2022 på 5 sekunder

Vill du se olika typer av kreditkort och jämföra dessa mellan varandra? Här ovan har vi samlat länkar till långivare där du kan ansöka om kreditkort direkt online på nätet via länkarna. Vi försöker alltid länka direkt in till de sidor som vi tror är det du vill läsa om. Där man får lättast och snabbast överblick över deras kreditkort helt enkelt. Du tittar bara under rubriken kreditkort. För andra typer av lån kan du antingen titta direkt under dessa rubriker eller så klickar du dig fram i menyn.