VECKANS TOPPLISTA:
1. Advisa topplista
  • Jämför lån helt gratis!
  • Låneförmedlare som jämför 30 banker!
  • Låna till vad du vill idag!
Jämför lån »

För att se resten av listan så klickar du här!

Bästa båtlån – Så hittar du det bästa lånet till båt!

Bästa båtlån är en sida där vi samlar båtlån och där vi sedan tillsammans utser det båtlånet som är bäst. Och inte förut utan just exakt nu. Vi har alltid uppdaterade topplistor över lån och i det här fallet över just båtlån alltså. Så du kan hitta det bästa båtlånet genom att själv jämföra lån helt enkelt. Och där vi tillsammans kan samlas och diskutera det här.

Båtlån 2019 – Jämför här!

Båtlån är helt enkelt ett lån till en båt. Här ovan listar vi privatlån som du kan använda för att köpa en båt. Ett privatlån är ett lån du oftast får köpa vad du vill för utan att uppge det för långivaren. Detta eftersom långivaren inte tar något i säkerhet för lånet. Om du tar ett bolån tar långivaren bostaden som säkerhet för lånet och då ser dem till att du inte köper något annat än just bostaden för det lånet.

Båtlån

Vi skulle vilja att du ger en kommentar på guiden båtlån. Du skriver ditt omdöme i kommentarsfältet.Den här guiden är tänkt som en guide som svarar på allt om båtlån. Tycker du att den gör det? Här kan du ge betyg på hur bra du tycker vi lyckas med det. Båten uppdateras hela tiden löpande så vi har som mål att ha betyg 5 så vi vill gärna veta vart vi ligger just nu.

Båtlån utan kontantinsats

Båtlån utan kontantinsats är aldrig ett lån till båt med båten som säkerhet utan alltid ett privatlån där du inte lämnar båten som säkerhet. För det finns inget båtlån där du kan lämna båten som säkerhet för lånet där du kan låna till 100% helt utan insats. För oavsett vilket bank du väljer så måste du alltså ha MINST 20% i insats om du vill lämna båten som säkerhet. Tar du däremot ett privatlån kan du låna till 100%. Så varför väljer inte alla det kanske du frågar oss då? Jo för ett lån där du lämnar något i säkerhet för lån, i detta fall båten, så är lånet inte sällan billigare. Och det blir det för att banker tar mindre risk vid ett sådan lån. Och då behöver dom alltså inte ta lika mycket betalt.

Båtlån med båten som säkerhet

Båtlån med båten som säkerhet funderar som ett billån där du lämnar bilen som säkerhet. Det är helt enkelt ett lån som ofta är billigare än om du köper en båt med till exempel ett privatlån men där du också måste uppfylla mer krav. Så det är ett svårare lån att få på så sätt men det är som sagt även det som oftast är det billigaste. Så om du planerar på att låna båt bör du titta in båda dessa alternativ för att se om det är någon som passar dig och din familj bäst. För dom skiljer sig en helt del och det enda kan var mycket bättre för just dig. Och jämför alltid innan du sedan väljer att låna.

Hitta det bästa båtlånet så här

Ja det gör du genom att använda våran sajt så klart. Och hur gör man då det? Jo man går till vårat test av båtlån och sedan läser man på hur vi tagit fram det för att kunna använda det på rätt sätt. Sedan ser man till att verkligen läsa på hur man jämför när man valt det lånet man ska ta. Om man till exempel ska ta ett privatlån för att låna till båt så ska man jämföra just precis denna typ av lån. Och veta att man ska jämföra den effektiva räntan till exempel.