#Ränta fr:Belopp:
1.Låna pengar via Advisa2,95%5000-600000krAnsök »
2.Låna pengar via Lendo3,25%5000-500000krAnsök »
3.Låna pengar MyLoan2,95%10000-500000krAnsök »

Bästa billånet 2019 – Ta det med lägst ränta!

Bästa billånet? Vilket är egentligen det bästa billånet just nu? Vår vision är att svara på exakt det. Och inte bara en gång så som att se vilket lån till bil som är bäst förra året eller förra månaden. Utan vi vill helt enkelt ha svar på vilket lån till bil som är bäst just nu. Och det vill vi ha hela tiden. Alltså varje vecka. Och det tänker vi att vi tillsammans kan utse. Här på Låna pengarna kan du ge omdöme och betyg på alla billån. Och vi skriver en recension om alla billån. Detta efter ha följt lånebranschen varje dag sedan år 2010. Och till det skapar vi även en topplista som visar dom populäraste billånen online på nätet efter ha besökt någon av våra guider om just att låna till bil.

Tillsammans kan vi hitta det

Vi tror att vi kan hitta det bästa billånet av alla tillsammans. Så hur tror vi då att vi kan göra det? Jo framförallt med omdömen och betyg så klart. Men även med en lista där vi sorterar fram dom bästa lånen till bil genom att sortera just omdömen och betyg. Och till det lägger vi även till mer och det är hur populära lånen är.

Låna till bil utan insats via Sambla

Låna till bil utan insats via Sambla! Du kan faktiskt låna pengar till en bil utan att behöva betala någon kontantinsats när du jämför privatlån via Sambla. Sambla är en låneförmedlare som jämför just privatlån och det går utmärkt att använda just privatlån för att låna till bil. Och då behöver man inte heller någon kontantinsats. Så det passar utmärkt för dig som vill låna 100%. Alltså om bilen kostar 100.000kr så kan du ansöka om att få lån på hela beloppet. Alltså 100.000kr.

Allt om billån

Billån är ett lån som du helt enkelt tar för att köpa en bil. Du kan ta ett billån till både en ny och begagnad bil. Man tar då ofta en del av bilen som säkerhet för lånet. Betalar du inte ditt lån så har långivaren den som den delen av lånet. Sen är det inte riktigt så rakt av dock. Du har ofta en kontantinsats med också till exempel. Du måste ofta således lägga en del av vad du köper din bil för kontant själv. Men sen finns det även ett lån som oftast kallas privatlån. Det är ett lån där du inte har något i säkerhet för lånet. Men då brukar ofta räntan även bli dyrare då långivaren tar en större risk när den lånar ut pengar till dig. Men där behöver du inte ha någon kontantinsats istället.

Billån

Billån utan kontantinsats – finns det?

Billån utan kontantinsats kallas ofta privatlån. Det vill säga lån där du inte behöver lämna något i säkerhet för lånet och där du inte behöver betala någon kontantinsats alls. Du kan låna upp till 350.000kr och du hittar långivare som erbjuder sådana typ av lån här ovan i listan.

Billån med bilen som säkerhet

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån och billån med bilen som säkerhet har alltid en insats på minst 20 procent. Alltså oavsett vilken bank du väljer att låna pengar ifrån. Det är alltid 20 procent. Så har du inte 20 procent så är det privatlån som gäller och har du 20 procent kan du titta på båda alternativen för att se vilket som passar just dig bäst.

Hitta ditt Bästa billån så här

Bästa billån är en sida där vi tillsammans ska utse det bästa billånet helt enkelt. Och det gör vi genom att vi på redaktionen har samlar ihop olika billån och sorterat dessa i olika kategorier av lån till bil där du som besökare sedan kan lämna omdöme och betyg på alla lån. Så har vi en bra utgångspunkt till att skapa en topplista. Sedan sorteras dessa efter precis det vi nämt hittills. Det vill säga efter omdöme och betyg som du som besökare kan lämna. Men sedan visar inte det alltid sanningen då det tyvärr är fler missnöjda än nöjda som väljer att ta sig tid att lämna omdöme och betyg. Så det har vi löst igenom att listan sorteras efter omdöme och betyg första 30 lånen och sedan visas den efter hur populära lånen är. Hos våra besökare alltså.

Lämna en kommentar