VECKANS TOPPLISTA:
1. Advisa topplista
  • Jämför lån helt gratis!
  • Låneförmedlare som jämför 30 banker!
  • Låna till vad du vill idag!
Jämför lån »

För att se resten av listan så klickar du här!

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats – så hittar du det. Det är vår vision av den här sajten. Att du som besökare ska kunna hitta det bästa billånet för just dig och i det här fallet ett billån helt utan kontantinsats. Som alltså är ett privatlån som du tar för att låna pengar till en bil. Vi tror att vi tillsammans är starka och om vi samlar in omdöme och betyg på alla lån så kan man hittade det bästa. Det är vi helt övertygade om i alla fall. Till det skriver vi även en recension. Vi följer alla lån vi listar varje dag och har gjort sedan år 2010 så vi har hunnit grotta ner oss rejält i ämnet. Och därför tror vi att vi har saker att säga som kan vara bra för dig att veta som inte lagt ner den tiden varje dag på det här.

Så hittar du den billigaste räntan på ditt billån

Billån utan kontantinsats marknadsför långivare ofta privatlån som. För där behöver du inte lämna någon kontantinsats och kan låna upp till 350.000kr. Det man ska tänka på är att räntan ofta är lite högre på ett privatlån i jämförelse med ett billån. Dock inte alltid. Vad dem tar ut för ränta och avgifter styrs ofta om vilken risk långivaren tar att låna ut pengar till dig och eftersom dem ej har något i säkerhet för ett privatlån så kostar det därför också lite mer. I lista ovan hittar du privatlån med en ränta från 3,85 i skrivande stund. Men räntan sätts ofta individuellt och man bör därför prova ansöka om ett lån för att få reda på exakt ränta.

Lån till bil utan kontantinsats

Lån till bil utan kontantinsats kan du göra genom att ta ett privatlån till bil. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet. Ibland kan ett sådant lån även kallas för blancolån. Men bankerna går mer och mer över till att kalla det just för privatån. Vid ett sådant lån behöver du alltså ingen insats alls utan kan låna så mycket som 100 procent.