Blancolån – Jämför listan för 2022 här!


Låna pengar 2022 - Listan: (Uppdaterad: 2022-01-15)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Blancolån är ett lån där du inte lämnar något i pant för att få låna pengar. Lånet kallas även för privatlån men är alltså samma typ av lån. Det är bara två olika namn på samma typ av lån. Som alltså är lån utan säkerhet. Och med det menar vi ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vi bygger ut det här guiden hela tiden löpande och målet är så klart att vi tillsammans ska kunna hjälpa varandra att ta det bästa blancolånet som finns just nu. Och det kan ändra sig snabbt. Speciellt om man tar hjälp av en låneförmedlare som jämför blancolån då dom kan ändra sin lista på samarbeten över en natt.


Innehåll i Blancolån

  • Bästa blancolån 2022
  • Blancolån passar bra till bilköp
  • Blancolån samma sak som privatlån och lån utan säkerhet

Bästa blancolån 2022

Bästa blancolån utser vi tillsammans med våra besökare genom att samla in data från guider vi skriver om just blancolån. Vilket lån är helt enkelt populäraste hos våra besökare? Och sedan självklart efter hur populära dom är efter omdöme och betyg. Det kan vara väldigt intressant att se skillnaden på det. För det är inte alltid det lånet som har bäst betyg som är populärast.

Och det kan så klart bero på väldigt mycket och vi försöker skriva om det också. Och du som besökare kan säga vad du tycker i alla kommentarsfältet till alla guiden. Vi har gjort så att vi skapat en startsida för allt vi skriver om just lån utan säkerhet och sedan undersidor för dig som vill ha en fördjupning.

Blancolån samma sak som privatlån och lån utan säkerhet

För någon som inte är så kunnig inom just lån så kan det vara förvirrande att blancolån och privatlån är samma typ av lån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Men det är så det har blivit när det inte finns ett enda ord för detta typ av lån. Sanningen är att det finns ännu fler namn på samma typ av lån. Till exempel konsumtionslån. För privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet och det är konsumtionslån. Så det gäller att du vet detta när du ska jämföra så du inte missar någon bank eller långivare bara för att dom kallar det någon annat är blancolån.


Frågor om: Blancolån – Bästa blancolån 2022

Är guiden Blancolån bra?

Svar: Ja här kan du alltså säga hur bra du tycker guiden Blancolån är. Det gör du genom betyg här nedanför. Du kan även lämna ett omdöme och det gör du genom att skriva några rader i kommentarsfältet. Men betyg ger du alltså genom att trycka på stjärnorna.


Guiden Blancolån – Bästa blancolån 2022 hittar du här på 5 sekunder

Ja om du inte vill ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet kan du alltså ta ett lån till bil med ett blancolån. För dig som inte vet är det ett lån där du inte lämnar bilen du köper som säkerhet för lånet du vill ha för att kunna köpa bilen. För med ett blancolån får du nämligen köpa exakt det du vill och inte bara en bil. Men vill du köpa en bil kan du köpa den utan att lämna något i säkerhet. Jag har valt att lägga in alla sidor om just lån utan säkerhet så kan du klicka där för att ta dig fram till allt vi skrivit om det och sedan se vad du vill läsa mer om.

Blancolån