Bolån – Jämför och hitta bästa bolånet!


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad 2024-03-03.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
  • Ränta: 3,06% - 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 40 lån!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

Bolån är förmodligen det vanligaste lånet i Sverige. Dom flesta har ett bolån. Åtminstone hos dom som äger sin bostad. Vi skriver väldigt mycket om just bolån och den här sidan fungerar lite som en startsida för det. Här sammanfattar vi bland annat våra guider om bolån och det är här vi tycker du ska starta om du funderar på att låna pengar med ett bolån. Vårt mål är att skapa den ultimata guiden för alla som ska köpa en bostad. Här ska man kunna hitta allt om att köpa en bostad. Både i Sverige och utomlands. Vi har bland annat guider om att låna till kontantinsatsen.Jämför bolån

Jämför bolån är något som blir vanliga och vanliga hos våra besökare. Och det tycker vi är väldigt bra. För det finns så mycket att spara på det. Och genom att vi visar hur du kan jämföra bolån så hoppas vi att du ska jämföra ditt lån idag redan. För hur fler som jämför desto hårdare blir konkurrensen och det borde betyda att få får bättre ränta i långa loppet. Så om du vill vara med på det här kan du jämföra bolåneräntorna så kan du vara en av oss.

Tycker du vi skrivit om Bolån bra här?

Tycker du att vi skrivit om bolån bra i den här guiden? Vi skulle bli glada om du vill ta dig tid att säga vad du tycker om sidan genom att ge den ett betyg nedan.

Fler väljer att binda sitt bolån

Majoritet av alla som har eller tar ett bolån väljer att ha rörlig ränta på sitt lån. Men enligt kreditgivaren SBAB så börjar folk att ändra sig. I februari i år (2010) så valde cirka 87% 3månaders bindningstid på sitt bolån. 13% väljer alltså att binda på en längre tid. Så många har inte valt att binda sina lån sen i somras då bara 8% valde att binda sitt bolån. Att Riksbanken har signalerat att det möjligen blir en tidigare räntehöjningar och att Finansinspektionen lagt fram ett förslag om att ha lägre belåningsgrad kan vara förklaringen till att folk väljer att binda sina bolån.

Bolån jämförelse

Bolån jämförelse är något vi vill bygga vidare på och som vi vill ha Sveriges bästa. Du kan börja med att titta under kategorin Bolån. Så om du funderar på att låna pengar till en bostad kan du titta där först. Jämför alltid räntorna innan du väljer att låna och välj alltid den effektiva räntan. Den tar med både ränta och kostnaderna.