Hur mycket får jag låna 2022?


Låna pengar 2022 - Listan: (Uppdaterad: 2022-08-06)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Hur mycket får jag låna 2022? I listan här ovan kan du hitta långivare som vi sorterat efter olika kategorier. På så sätt hoppas vi att du får en så bra överblick över olika alternativ till långivare du kan välja när du ska låna pengar. Och givetvis finns det fler än dem vi listar men vi tror att vi har fått med många av dem största vanligaste utöver välkända storbanker. Och vi jobbar hela tiden med att få in flera. Hur som helst så listar vi långivare där du kan ansöka direkt online på nätet och se om du först och främst kan få något lån hos dem och sen hur mycket du får låna. Vi vill bygga den bästa sidan om lån i hela Sverige. Och vi hoppas ni vill vara med om det.


Snabbmeny över Hur mycket får jag låna

  • Hur mycket får jag låna – Så tar du reda på det
  • Bara för att du kan låna så kanske du inte bör göra det
  • Guide Hur mycket får jag låna på 5 sekunder

Bara för att du kan låna så kanske du inte bör göra det

Folk som verkligen inte borde låna pengar kan ofta göra det tyvärr så även om du får godkänt på din ansökan så bör du tänka efter innan du använder pengarna. För dom måste betalas tillbaka någon gång vilket allt för många glömmer tyvärr. Ja det finns bara ett enda sätt att ta reda på hur mycket du får låna och om du får låna pengar överhuvutaget. Och det är att skicka in en ansökan. Du kan få ett hum på ett ungefär om du får låna pengar och hur mycket men det är inte 100 procent förens du har skickat in din ansökan.

Så tar du reda på det

Om du vill ha svar på frågan Hur mycket får jag låna så finns det bara ett sätt och det är att ansöka om lån. Så enkelt är det. Du kan få lånelöfte men det är inte säkert att du får låna så mycket pengar. För att verkligen veta hur mycket pengar du får låna så måste du ansöka om lån. Så är det tyvärr. Problemet är att det är så dumt i skrivande stund att om man har för många kreditupplysningar så kan det dra ner ens kreditbetyg och det gör att man inte kan jämföra alla banker och långivare man kommer över utan att slakta sitt kreditbetyg. Men det finns många bra jämförelsetjänster och låneförmedlare där du kan jämföra många banker och långivare med enbart en kreditupplysning. Det skiljer sig också mellan vilket lån du vill ta – du kan självklart inte låna lika mycket till att köpa vad som helst som om du ska låna pengar till en bostad med bostaden som säkerhet.


Guide Hur mycket får jag låna på 5 sekunder

Med Hur mycket får jag låna vill vi visa att man inte kan räkna ut exakt hur mycket man kan låna utan att det enda sättet att verkligen veta är att skicka in en ansökan. Så vi går igenom hur man går tillväga för att göra just det online på nätet. Så om du vill få svar på frågan så kan du läsa genom guiden och välja någon av långivarna för att få reda på det så snabbt som möjligt. Kom ihåg att du ofta får låna olika mycket från olika långivare.

Kontakta oss om sidan Hur mycket får jag låna

Hittar du något som inte stämmer här på sidan Hur mycket får jag låna eller någon annanstans på Låna pengarna så kan du tipsa oss om det under Kontakta oss.