VECKANS TOPPLISTA:
1. Advisa topplista
  • Jämför lån helt gratis!
  • Låneförmedlare som jämför 30 banker!
  • Låna till vad du vill idag!
Jämför lån »
2. Lendo låna pengar
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Jämför 30 banker och långivare gratis!
  • Ansökan utan förbindelse att låna!
Jämför lån »

För att se resten av listan så klickar du här!

Hur mycket får jag låna – Så tar du reda på det idag!

Hur mycket får jag låna? I listan här ovan kan du hitta långivare som vi sorterat efter olika kategorier. På så sätt hoppas vi att du får en så bra överblick över olika alternativ till långivare du kan välja när du ska låna pengar. Och givetvis finns det fler än dem vi listar men vi tror att vi har fått med många av dem största vanligaste utöver välkända storbanker. Och vi jobbar hela tiden med att få in flera. Hur som helst så listar vi långivare där du kan ansöka direkt online på nätet och se om du först och främst kan få något lån hos dem och sen hur mycket du får låna. Vi vill bygga den bästa sidan om lån i hela Sverige. Och vi hoppas ni vill vara med om det.


Det finns bara ett sätt att ta reda på det

Ja det finns bara ett enda sätt att ta reda på hur mycket du får låna och om du får låna pengar överhuvutaget. Och det är att skicka in en ansökan. Du kan få ett hum på ett ungefär om du får låna pengar och hur mycket men det är inte 100 procent förens du har skickat in din ansökan.

Bara för att du kan låna så kanske du inte bör göra det

Folk som verkligen inte borde låna pengar kan ofta göra det tyvärr så även om du får godkänt på din ansökan så bör du tänka efter innan du använder pengarna. För dom måste betalas tillbaka någon gång vilket allt för många glömmer tyvärr.


Cash2you

Cash2you är ett snabblån där du kan låna så mycket som 25.000kr. Det som framförallt skiljer deras lån åt många andra små-lån är att dom har lång återbetalningstid. Du kan betala tillbaka ditt lån på så lång tid som 60 månader. Därför kan ett lån från Cash2you passar till så mycket mer än snabb konsumtion som snabblån ofta används för. Vill du låna pengar via Cash2you bör du läsa omdöme och betyg från våra tidigare besökare.