Husvagnslån – Jämför 2021


Låna pengar 2021 - Listan: (Uppdaterad: 2021-09-24)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Husvagnslån är ett lån där du lånar pengar för att köpa en husvagn. När du ska göra det så är punkt ett att bestämma med vilket typ av lån du ska finanseria din husvagn med. För det finns framförallt lån till husvagn med ett privatlån och sedan lån med husvagnen som säkerhet för lånet. Det skiljer en del mellan dessa två så du bör bestämma dig vilket som passar dig och din familj bäst.


Om Husvagnslån

Med sidan Husvagnslån går vi genom olika lån man kan använda för att finansiera ett köp av en husvagn. Bland annat husvagnslån med husvagnen som säkerhet och privatlån till husvagn. För vad är det egentligen som skiljer dessa två åt? Det handlar den här guiden om och vi bygger på den löpande.

Kontakta oss om sidan Husvagnslån

Vi försöker självklart göra så allt som står på sidan Husvagnslån är 100 procent korrekt och vi kontrollerar det löpande hela tiden. Men ibland smyger det sig in fel och då är vi glad att ha besökare som vill tipsa oss om det. Du kan kontakta oss här om du hittat något fel som vi bör ta en titt på.

Bästa husvagnslånet – Vilket är det?

Hur hittar man det bästa husvagnslånet? Det hittar man genom att jämföra. Jämför alltid den effektiva räntan på husvagnslånen. Antingen tar du ett lån där du lämnar husvagnen som säkerhet för lånet eller så tar du ett privatlån till din nya fina husvagn. Det beror lite på vilken årsmodell du köper bland annat.