Låna pengar av SevenDay


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad 2024-03-03.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
  • Ränta: 3,06% - 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 40 lån!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

SevenDay är ett privatlån som du hittar i våran lista över just privatlån. SevenDay kallar det just för privatlån även om blancolån och lån utan säkerhet är precis samma ska. Det är alltså bara olika namn på samma typ av lån. Och det handlar inte om ett lån där du inte har någon säkerhet. Alltså ett osäkert lån. Utan det är banken som inte har något i säkerhet för att låna ut pengar till dig.

Tycker du guiden SevenDay är bra eller dålig?

Om du tar ett bolån hos en bank så lämnar du oftast bostaden som säkerhet för lånet. Det gör att banken tar mindre risk och då blir lånet billigare. Men lämnar du inte något i pant för lånet så blir lånet oftast dyrare. Och så är det med privatlån. SevenDay har ett privatlån där du kan låna pengar till vad du vill. Till exempel för att renovera huset eller lägenheten. Eller varför inte köpa en ny bil? Eller köpa en resa? Privatlån kallas även för konsumtionslån för det är pengar du använder för att konsumera helt enkelt. SevenDay är en sida där vi samlar det som vi tycker är det viktigaste innan du ska låna pengar av dom. Tycker du att vi har gjort det bra? Du kan säga vad du tycker med stjärnorna nedan.