Låna pengar till bil 2024


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad 2024-03-03.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
  • Ränta: 3,06% - 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 40 lån!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

Låna pengar till bil med det bästa billånet? Vilket är egentligen det bästa billånet just nu? Vår vision är att svara på exakt det. Och inte bara en gång så som att se vilket lån till bil som är bäst förra året eller förra månaden. Utan vi vill helt enkelt ha svar på vilket lån till bil som är bäst just nu. Och det vill vi ha hela tiden. Alltså varje vecka. Och det tänker vi att vi tillsammans kan utse. Här på Låna pengarna kan du ge omdöme och betyg på alla billån. Och vi skriver en recension om alla billån. Detta efter ha följt lånebranschen varje dag sedan år 2010. Och till det skapar vi även en topplista som visar dom populäraste billånen online på nätet efter ha besökt någon av våra guider om just att låna till bil.Låna till bil utan insats via Sambla

Låna till bil utan insats via Sambla! Du kan faktiskt låna pengar till en bil utan att behöva betala någon kontantinsats när du jämför privatlån via Sambla. Sambla är en låneförmedlare som jämför just privatlån och det går utmärkt att använda just privatlån för att låna till bil. Och då behöver man inte heller någon kontantinsats. Så det passar utmärkt för dig som vill låna 100%. Alltså om bilen kostar 100.000kr så kan du ansöka om att få lån på hela beloppet. Alltså 100.000kr.

Allt om billån

Billån är ett lån som du helt enkelt tar för att köpa en bil. Du kan ta ett billån till både en ny och begagnad bil. Man tar då ofta en del av bilen som säkerhet för lånet. Betalar du inte ditt lån så har långivaren den som den delen av lånet. Sen är det inte riktigt så rakt av dock. Du har ofta en kontantinsats med också till exempel. Du måste ofta således lägga en del av vad du köper din bil för kontant själv. Men sen finns det även ett lån som oftast kallas privatlån. Det är ett lån där du inte har något i säkerhet för lånet. Men då brukar ofta räntan även bli dyrare då långivaren tar en större risk när den lånar ut pengar till dig. Men där behöver du inte ha någon kontantinsats istället.

Bästa lån till bil

Bästa lån till bil är våran guider där vi försöker samla alla bäst i testa av billån och samla ihop dom så du ska kunna få en så bra överblick som möjligt. Tanken fick vi när vi insåg hur svårt det är att veta hur man ska kunna jämföra lån till bil online på nätet utan att man känner sig lurad och där man inte får så bra jämförelser av låneförmedlare som man hoppats på. Därför skapade vi denna sida där du kan vara med och lämna omdöme och betyg på alla lån vi listar. Dessutom så skriver vi om varje lån. Eftersom vi följer dessa dagligen så hoppas vi att vi genom våran expertis kan bidra till innehåll som hjälper dig hitta rätt själv.

Billån utan kontantinsats – finns det?

Billån utan kontantinsats kallas ofta privatlån. Det vill säga lån där du inte behöver lämna något i säkerhet för lånet och där du inte behöver betala någon kontantinsats alls. Du kan låna upp till 350.000kr och du hittar långivare som erbjuder sådana typ av lån här ovan i listan.

Billån med bilen som säkerhet

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån och billån med bilen som säkerhet har alltid en insats på minst 20 procent. Alltså oavsett vilken bank du väljer att låna pengar ifrån. Det är alltid 20 procent. Så har du inte 20 procent så är det privatlån som gäller och har du 20 procent kan du titta på båda alternativen för att se vilket som passar just dig bäst.

Jämför billån utan säkerhet och hitta billigaste räntan

Om du planerar att ta ett billån utan säkerhet så bör du jämföra ränta och villkor innan. Våran vision med den här guiden är att du ska kunna lära dig hur man gör så du kan få så bred jämförelse som möjligt. Vi försöker skapa en guide för alla både för dom som kan mycket om privatekonomi och dom som inte kan något alls. Så alla hittar det dom söker. Sedan har vi alltid våra listor över lån som du kan börja vid. Titta in listan och se om det är något lån som passar dig. Här ovan ser du topp 3 lån till bil där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Tillsammans kan vi hitta det

Vi tror att vi kan hitta det bästa billånet av alla tillsammans. Så hur tror vi då att vi kan göra det? Jo framförallt med omdömen och betyg så klart. Men även med en lista där vi sorterar fram dom bästa lånen till bil genom att sortera just omdömen och betyg. Och till det lägger vi även till mer och det är hur populära lånen är.

Bästa båtlånet?

Hur vet man vilket båtlån som är bäst just nu? Det är därför den här sajten existerar. Vårt tanke är att skapa en plattform där vi tillsammans kan utse dom bästa lånen i olika kategorier av lån. I detta fallet båtlån. Och det gör vi framförallt med omdöme och betyg. Men också med avancerad data som vi strukturerar på ett unik sätt enligt oss. Vi försöker helt enkelt visa den bästa båtlånet utifrån flera olika parametrar. Så att våra besökare alltid ska kunna hitta det absolut bästa lånet just exakt nu. Inte förra månaden eller ännu längre tillbaka. Utan alltid den här veckan. Vi har självklart även data bakåt i tiden så man kan se skillnaden men det viktigaste är just precis nu.

Bästa lånet för bilköp

Det är exakt den frågan vi ställde oss när vi startade Lånapengarna.se. Vi hittade inget sätt att hitta det bästa lånet. Alla jämförelsetjänster vi hittade jämförde bara lånen dom hade samarbete med och ofta visste man inte vilka man jämförde. Därför skapade vi vårt lånenätverk av sajter om att låna pengar. Där man ska kunna samlas och tillsammans utse det bästa lånet i varje kategori. Som i det här fallet där vi försöker utse det bästa billånet exakt just nu. Och inte för flera år sedan. Utan exakt nu. Och det verkar våra besökare verkligen gilla eftersom så många väljer att använda våran plattform varje dag. Våra besökare väljer att låna pengar flera gånger om dagen efter ett besök på våra plattformar.

Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet är ett privatlån. Även kallat blancolån i vissa fall. Men det är alltså ett billån där du inte lämnar någon bil för säkerhet för att få låna pengar till bilen. Vi samlar allt vi skriver i ämnet här så du ska kunna hitta allt du behöver veta om detta typ av lån. Så vi tillsammans kan hitta det bästa lånet för just lån till bil utan säkerhet.

Det här handlar Bästa lånet för bilköp om

Bästa lånet för bilköp handlar om att du som besökare ska förstå vad som är viktigt att veta innan man väljer att ta ett så stort steg som att låna pengarna till en bil. För en bil sjunker ofta i värld så då är det extra viktigt att man vet vad man gör så man inte tar ett lån och sedan blir bilen värd väldigt lite och lånet blir väldigt stort. För det går att undvika.

Så hittar du den billigaste räntan på ditt billån

Billån utan kontantinsats marknadsför långivare ofta privatlån som. För där behöver du inte lämna någon kontantinsats och kan låna upp till 350.000kr. Det man ska tänka på är att räntan ofta är lite högre på ett privatlån i jämförelse med ett billån. Dock inte alltid. Vad dem tar ut för ränta och avgifter styrs ofta om vilken risk långivaren tar att låna ut pengar till dig och eftersom dem ej har något i säkerhet för ett privatlån så kostar det därför också lite mer. I lista ovan hittar du privatlån med en ränta från 3,85 i skrivande stund. Men räntan sätts ofta individuellt och man bör därför prova ansöka om ett lån för att få reda på exakt ränta.

Billån utan kontantinsats – så hittar du det

Det är vår vision av den här sajten. Att du som besökare ska kunna hitta det bästa billånet för just dig och i det här fallet ett billån helt utan kontantinsats. Som alltså är ett privatlån som du tar för att låna pengar till en bil. Vi tror att vi tillsammans är starka och om vi samlar in omdöme och betyg på alla lån så kan man hittade det bästa. Det är vi helt övertygade om i alla fall. Till det skriver vi även en recension. Vi följer alla lån vi listar varje dag och har gjort sedan år 2010 så vi har hunnit grotta ner oss rejält i ämnet. Och därför tror vi att vi har saker att säga som kan vara bra för dig att veta som inte lagt ner den tiden varje dag på det här.

Allt om att köpa bil utan insats

Den största sidan om detta heter Billån utan kontantinsats och det är framförallt där vi försöker sammanfatta allt om detta lån. Som helt enkelt är ett privatlån som du använder till en bil men det finns många banker och långivare som kallar det för lån till bil så därför reder vi ut detta och sedan tipsar vi guide om hur du kan jämföra ränta och villkor på smarta sätt.

Hitta ditt Bästa billån så här

Bästa billån är en sida där vi tillsammans ska utse det bästa billånet helt enkelt. Och det gör vi genom att vi på redaktionen har samlar ihop olika billån och sorterat dessa i olika kategorier av lån till bil där du som besökare sedan kan lämna omdöme och betyg på alla lån. Så har vi en bra utgångspunkt till att skapa en topplista. Sedan sorteras dessa efter precis det vi nämt hittills. Det vill säga efter omdöme och betyg som du som besökare kan lämna. Men sedan visar inte det alltid sanningen då det tyvärr är fler missnöjda än nöjda som väljer att ta sig tid att lämna omdöme och betyg. Så det har vi löst igenom att listan sorteras efter omdöme och betyg första 30 lånen och sedan visas den efter hur populära lånen är. Hos våra besökare alltså.

Billån utan säkerhet
Billån utan säkerhet är ett vanligt privatlån vilket även kallas blancolån.

Vanliga sökningar runt: Låna pengar till bil

Bilfinansiering

Bilfinansiering är i våra ögon enbart lån till bil där man själv står som ägare och inte leasing. Det är åtminstone så vi har delat upp det. Så om du vill läsa mer om hur du kan låna pengar till bil är det alltså där du ska titta först och främst.

Billån ränta

Vilken ränta som är bäst på just lån till bil varierar ofta väldigt mycket efter vilka förutsättningar du har att få låna pengar. Och ännu mer om du inte väljer eller kan lämna bilen som säkerhet för lånet. Så det gäller att lägga ner tid och jämföra både villkor och räntan för att vara så säker som möjligt att man hittar ett så bra lån som möjligt.

Låna till bil

Låna till bil kan man göra med många olika typer av bilfinansiering. Man kan låna på sin bostad för att köpa bil, vilket det är många som gör. Man kan ta ett billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och man kan ta ett privatlån för att låna till bil. Det vill säga ett lån där man inte lämnar något i säkerhet för lånet. Man kan låna upp till 500-600 hundra tusen med ett privatlån. Så det brukar räcka för dom flesta. Sedan finns det leasing och så vidare också men det räknar vi inte riktigt som ett lån till bil. Utan man äger ju inte bilen då utan hyr den kan man säga.

Bästa billån

Det är exakt det som vi ska ta fram med den här sidan tänkte vi. Tillsammans med våra besökare. Vårt jobb är att ta fram billån och sedan kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg på dessa. Och vi skriver en recension om varje lån då vi tror vi kan billån ganska bra efter ha följt marknaden varje vecka året runt sedan år 2010. Till det sorterar vi sedan billån efter hur populära dom är hos våra besökare.


Vanliga frågor: Låna pengar till bil

Lån till bil utan kontantinsats

Lån till bil utan kontantinsats kan du göra genom att ta ett privatlån till bil. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet. Ibland kan ett sådant lån även kallas för blancolån. Men bankerna går mer och mer över till att kalla det just för privatån. Vid ett sådant lån behöver du alltså ingen insats alls utan kan låna så mycket som 100 procent.

Finns det billån utan kontantinsats?

Ja det finns billån där du inte behöver någon insats utan kan låna hela summan. Alltså 100% av vad bilen kostar. Om du ska köpa en bil för 200.000kr kan du alltså låna till hela summan. Men inte med ett billån med bilen som säkerhet. Din chans att få ett lån till bil då är ett privatlån om du vill låna 100%. Vi har många sidor om just lån till bil där du inte vill lämna bilen som säkerhet och du kan enkelt klicka dig fram till dessa via denna sida.

Vilket är det bästa billånet?

Om du söker billån oavsett om det är privatlån till bil eller ett där du lämnar bilen som säkerhet så bör du titta in guiden Bästa billånet som är vårat bidrag till att försöka ta fram det bästa tillsammans med er som läser just detta.

Vad är ett billån?

Ett billån kan vara ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett vanligt privatlån som du tar för att låna till bil. Det är oftast dessa två som våra besökare vill jämföra.

Billån