Låna pengar via Lendo


Låna pengar 2022 - Listan: (Uppdaterad: 2022-01-15)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Låna pengar via Lendo kan du göra genom att jämföra gratis på deras hemsida. Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån mot varandra. Det dom gör är att dom tar in din ansökan och sedan ser dom om det är någon som vill låna ut pengar till dig av dom bankerna som dom har samarbete med och till vilken ränta och till vilka villkor. Dom hjälper dig alltså hitta det billigaste lånet av dom bankerna dom samarbetar med. Så du inte behöver skicka in en ansökan till varje och på så sätt få en kreditupplysning per ansökan. För det är den stora fördelen med en låneförmedlare som Lendo. Du får en UC bara och inte en per lån.

Hitta bästa låneförmedlare för dig

I guiden Bästa låneförmedlare gör vi allt vi kan för att få fram bästa låneförmedlaren i Sverige just precis nu. Det gör vi genom att samla in data som vi sammanställer och ut kommer ett bäst i test som vi tror gör att vi får fram den bästa av dom alla. Gå gärna in och titta om du tycker det också.

Jämför billån hos låneförmedlare Lendo gratis

En av dom stora fördelarna med Lendo är att du gratis kan jämföra lån som du kan använda för att låna pengar till en bil. Och det gör att många vill prova och ansöka där och se vad dom kan få för ränta. Det funkar eftersom dom får betalat av långivare och banker och inte av dom som jämför.

Lendo billån – Jämför gratis så här!

Billån via Lendo kan du ta och då är det alltså ett privatlån till bil som gäller. För Lendo jämför enbart privatlån. Så vill du jämföra över 25 banker och långivare så är Lendo ett väldigt bra alternativ. Du kan alltså jämför alla dessa banker med bara en UC och en enda ansökan. Du kan sedan luta dig tillbaka för att se hur bra ränta du skulle kunna få på ett lån till bil.

Fördelarna med att jämföra billån via Lendo

Det finns många fördelar med att jämföra lån till bil via Lendo och det är bland annat att det är gratis. Och att du bara för en UC på dig. Du kan alltså jämföra 30 banker i skrivande stund och det helt gratis. Dock bör du vara medveten om att det är privatlån till bil du jämföra och inte billån där du lämnar bilen som säkerhet.