Låna till bröllop – Hur hittar man bästa lånet till ett bröllop?


Låna pengar 2021 - Listan: (Uppdaterad: 2021-11-15)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Låna till bröllop? Det här är tänkt att bli den mest kompletta guiden för alla som vill låna till sitt bröllop. Många väljer att gifta sig tidigare och låna till det istället för att spara pengar och gifta sig senare och det kan ju absolut vara en smart grej. Ni kanske har så hög inkomst att ni dessutom kommer kunna betala av det snabbt. Det finns ju massa situationer som gör att man vill gifta sig nu och inte sen. Därför har vi skapat den här guiden. Här tänkte vi att vi kan smalas och diskutera det här ämnet bland annat. Hur finansierar man sitt bröllop smartast om man vill låna pengar till det? Vi tänkte därför bjuda in er här nedanför med både betyg och omdöme på guiden och sedan ett kommentarsfältet där det är öppet att diskutera just lån till bröllop.

Bästa lånet till bröllop?

Det bästa lånet till bröllop är det som är så billigt som möjligt så klart. Det du ska jämföra då är räntan och det är den effektiva räntan man ska jämföra.


Om guiden Låna till bröllop

Låna pengar till bröllop är det många som gör. Ett bröllop kan vara en väldigt dyr historia och om man gifter sig så gör man kanske inte det helt planerat och då kanske man inte hunnit spara ihop pengarna. Utan istället vill finansiera det med ett lån där man sedan betalar av bröllopet. Därför skapade vi den här guiden där tanken är att man ska kunna jämföra privatlån och jämförelsetjänster som man kan använda till just bröllop om man vill det.