VECKANS TOPPLISTA:
1. Advisa topplista
  • Jämför lån helt gratis!
  • Låneförmedlare som jämför 30 banker!
  • Låna till vad du vill idag!
Jämför lån »

För att se resten av listan så klickar du här!

Låna till kontantinsatsen

Låna till kontantinsats är möjligt och det genom ett privatlån. Den här guiden handlar om just det. Och tanken med den är att vi tillsammans ska utse det bästa lånet för att låna pengar till insatsen. Det är tyvärr inge många som vet om att man faktiskt kan låna till insatsen och på så sätt kunna snabba på sitt köp av bostad istället för att spara pengar till det i evigheter. Så vårt mål är att informera om det och sedan att vi tillsammans ska kunna diskutera ämnet och utse det bästa lånet helt enkelt.

Kontantinsats hus

I Sverige har vi ett bolånetak som gör att du måste ha minst 15 procent i insats vid köp av hus. Dessa 15% kan bestå av ihopsparade pengar eller genom att du lånar även den delen men inte med ett bolån med huset som säkerhet för lånet utan med ett blancolån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Kom ihåg att hur mer pengar du har själv desto större chans är det att du får låna pengar.

Hur mycket får du låna till insatsen

För hur mindre pengar du vill låna desto enklare är det att låna pengar. Kan tyckas som ett simpelt tips men faktum är att inte alla tänker på det. Utan får dom inte låna pengar så tror dom det är kört helt enkelt. Ska du låna pengar till ett hus bör du skaffa ett lånelöfte redan innan du går på visning så du vet hur mycket du får låna till hus. Och ska du låna till insatsen också kan du se om du kan få låna till den också. Antingen med samma bank eller med en annan bank om den erbjuder dig en bättre deal.

Låna till kontantinsatsen med ett privatlån

Förmodligen för att insatserna bara blir större och större hur mer bostadsmarknaden går upp. Och det verkar ju fortsätta uppåt hela tiden. Sedan får vi väl se hur länge den gör det. Oavsett så är det möjligt att låna pengar till kontantinsatsen och det är det som den här guiden ska informera om. Att man faktiskt kan det först och främst men även hur man gör det. Och vart våra besökare gjort det tidigare med omdöme, betyg och hur populärt ett lån faktiskt är. Och sedan vår recension på det. Det tillsammans hoppas vi fixar en plattform där vi tillsammans kan hitta det bästa lånen.

Kan man köpa en bostad utan kontantinsats

Ja det går faktiskt. Eller du måste fortfarande ha en kontantinsats där du inte lämnar bostaden som säkerhet. För i Sverige får man som max belåna sin bostad till 85% av dess värde. Och sedan ska du ha 15 procent i insats. Och då kan du ha det genom att spara ihop till pengarna eller låna till dom med ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Ett privatlån. Även kallat blancolån av vissa även om privatlån är mer nutida och blancolån mer dåtida.

Lämna en kommentar