Låna till renovering – Bästa Renoveringslån 2021!


Låna pengar 2022 - Listan: (Uppdaterad: 2022-01-15)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Låna till renovering kan du göra på fler olika sätt. Du kan belåna din bostad för att renovera ditt hus och du kan ta ett privatlån för att låna pengar för att renovera också. Tanken med den här sidan är att vi tillsammans ska kunna utse det bästa sättet att betala en renovering om man inte vill betala kontant direkt. Vi skriver enbart om just lån och har gjort den sedan år 2010.

Låna till renovering med ett privatlån

Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar till din renovering. Det är ett lån där banken eller långivaren enbart tar en kreditupplysning och sedan om du får låna kan du låna pengarna till vad du vill. Alltså till exempel för att renovera din bostad. Så om du vill jämföra privatlån som du kan renovera för så är det smart att använda sig av en låneförmedlare. En där du kan jämföra privatlån helt gratis så du kan se vad det skulle kosta dig om du vill låna pengar till din renovering.


Snabbmeny Låna till renovering – Bästa Renoveringslån 2021

  • Låna till renovering – Bästa Renoveringslån 2021!
  • Låna till renovering av hus
  • Renoveringslån – Bäst i test!
  • Låna till renovering med ett privatlån

Låna till renovering av hus

Vill du låna pengar för att renovera ditt hus kan du göra det på många olika sätt. Du kan till exempel belåna ditt hus och sedan använda pengarna för att renovera ditt hus. Men sedan är det väldigt populärt att ta ett privatlån till att renovera och det är framförallt det som den här guiden handlar om. Vi försöker skapa en plattform där vi kan samlas för att samtala om just lån till renovering av hus och hur man kan finansera det om man inte använder sina egna pengar helt enkelt. Vi tror att vi genom att skapa innehåll tillsammans med våra besökare kan göra sajten bättre för varje besökt den får.

Renoveringslån – Bäst i test? Finns det?

Renoveringslån är antingen ett privatlån eller ett lån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Vi skriver om båda dessa alternativet men eftersom vi upplever att fler besökare använder privatlån så är det framförallt det vi skriver om. Så om du vill låna pengar till renovering av din bostad så kan du titta igenom våra guider och se om du hittar det du söker. Oavsett om det är en lägenhet eller ett hus du vill renovera. För det kan fungerar lite olika nämligen och det gäller att du vet om det.