Jämför låneförmedlare – Hur hitta bästa låneförmedlare 2024?


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad 2024-03-03.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
 • Ränta: 3,06% - 29,99%
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Löptid: 1år - 20år
 • Låneförmedlare som jämför lån gratis
 • Jämför upp till 40 lån!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

Låneförmedlare 2024 är ett företag som jämför lån åt dig och dom har blivit otroligt stora dom senaste åren. Och där hittar vi bland annat Lendo som har samma ägare som Aftonbladet och som vuxit och blivit enormt stora och populära. Det dom gör är alltså att med en enda ansökan jämföra din ansökan mot över 20 banker. Du kan alltså med bara en UC jämföra över 20 privatlån för att hitta den bästa och billigaste räntan för just dig.

Det är viktigt att förstå att den bästa låneförmedlaren för din kompis inte nödvändigtvis är den bästa för dig.

Jämför låneförmedlare 2024

Här ovan ser du våran jämförelse där vi både har låneförmedlare och långivare i samma jämförelse. Så du kan få en bred jämförelse och se om det kan vara något som är ett alternativ för dig.Att jämföra låneförmedlare

Att jämföra låneförmedlare är en viktig del av processen att hitta det bästa lånet för dina behov. Låneförmedlare fungerar som mellanhänder mellan låntagare och flera långivare, vilket kan hjälpa dig att hitta lånerbjudanden med lägre räntor och bättre villkor än om du skulle gå direkt till en bank eller annan långivare. I den här guiden går vi igenom hur du kan jämföra låneförmedlare för att göra ett informerat val.

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare är ett företag som samarbetar med flera olika långivare för att erbjuda låntagare en bred översikt över tillgängliga lån. Genom att använda en låneförmedlare kan du snabbt och enkelt jämföra olika lånerbjudanden, vilket sparar tid och kan leda till bättre lånevillkor.

Vad ska man tänka på när man jämför låneförmedlare?

 • Antal samarbetspartners: En låneförmedlare som samarbetar med ett stort antal långivare kan erbjuda en bredare jämförelse och därmed öka chanserna att hitta ett bra lånerbjudande.
 • Avgifter: Kontrollera om låneförmedlaren tar ut några avgifter från dig som låntagare. De flesta låneförmedlare tar betalt från långivaren och inte från låntagaren, men det är alltid bra att vara säker.
 • Användarvänlighet: En bra låneförmedlares webbplats bör vara enkel att använda, med tydliga instruktioner och verktyg för att jämföra olika lån.
 • Transparens: Låneförmedlaren bör vara transparent med hur de arbetar, vilka långivare de samarbetar med och hur de tjänar pengar.
 • Kundservice: Bra kundservice är viktigt, speciellt om du har frågor eller behöver hjälp under låneansökningsprocessen. Läs recensioner eller kundomdömen för att få en uppfattning om företagets service.
 • Recensioner och kundomdömen: Sök efter recensioner och kundomdömen för att se vad andra låntagare tycker om deras tjänster. Detta kan ge värdefull insikt i företagets rykte och tillförlitlighet.
 • Integritet och säkerhet: Kontrollera att låneförmedlaren använder säker teknik för att skydda dina personuppgifter och finansiella information.

Hur jämför man låneförmedlare effektivt?

För att effektivt jämföra låneförmedlare bör du börja med att identifiera dina egna behov och vad du söker i ett lån. Detta inkluderar lånebelopp, återbetalningstid och eventuella särskilda villkor du behöver. När du vet vad du behöver kan du börja jämföra låneförmedlare baserat på ovanstående kriterier.

Steg för att jämföra låneförmedlare:

 1. Besök varje låneförmedlares webbplats för att få en överblick av deras tjänster och samarbetspartners.
 2. Kontrollera om det finns några avgifter för dig som låntagare.
 3. Använd låneförmedlarens jämförelseverktyg för att se vilka lånerbjudanden du kan kvalificera dig för.
 4. Läs recensioner och kundomdömen för att bedöma låneförmedlarens rykte och kvaliteten på deras kundservice.
 5. Kontrollera deras sekretesspolicy och säkerhetsåtgärder för att säkerställa att dina uppgifter är skyddade.

Slutord

Att jämföra låneförmedlare kan hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov med lägre räntor och bättre villkor. Ta dig tid att noggrant undersöka och jämföra olika låneförmedlare baserat på deras antal samarbetspartners, avgifter, användarvänlighet, transparens, kundservice, recensioner, och hur de hanterar din integritet och säkerhet. Genom att göra detta kan du göra ett välgrundat beslut och hitta en låneförmedlare som passar just dina behov.


Lendo

Lendo är en marknadsplats för lån där privatpersoner kan jämföra och ansöka om olika typer av lån från olika långivare. Lendo grundades år 2007 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för konsumentlån.

Lendo samarbetar med flera av Sveriges största långivare och kan på så sätt erbjuda sina kunder en bred portfölj av låneprodukter med olika räntor, villkor och lånebelopp. Genom att använda Lendos tjänster kan kunderna spara tid och energi på att jämföra olika lån, samtidigt som de kan få bättre lånevillkor genom att ansöka om lån via Lendos plattform.

Lendo erbjuder olika typer av lån, inklusive privatlån, billån, båtlån och lån för renovering. Deras tjänster är gratis för kunderna och Lendo får istället betalt från de långivare som de samarbetar med.

Lendo är baserat i Stockholm och ägs av Schibstedkoncernen, som är ett norskt medieföretag som äger flera ledande varumärken inom digitala marknadsplatser och annonsering.


Jämför privatlån med låneförmedlare

Om du är ute efter privatlån så kan du använda en låneförmedlare som jämför sådana lån helt gratis. Och det är viktigt att du ser till så det är gratis och bara tar en UC. För då är det stor fördel i jämförelse med att skicka in en ansökan till alla själv. Och sedan kan du lägga till fler privatlån om du önskar det om det är någon som saknas.

Hur hittar man bästa låneförmedlare 2024?

Bästa låneförmedlare 2024? Så vilken är det då? Vilket är den bästa låneförmedlaren just exakt nu? Det vill vi ta fram tillsammans med våra besökare. Och det vill vi göra varje vecka. Så man verkligen kan veta vilket som är bäst just exakt nu. Men till det behöver vi våra besökares hjälp. Här sortera vi fram dom som våra besökare tycker är bäst med hjälp av omdöme och betyg samt vilka som våra besökare använder mest. Det ger oss en unik statiskt så du kan se vart du kan låna pengar om du vill låna som våra övriga besökare. Om det är det bästa eller inte kan vi inte mer säkerhet säga men vi tror på det genuint. Det är vår övertygelse.


Frågor om Låneförmedlare:

Vilket är den bästa låneförmedlaren 2024?

För att hitta den bästa låneförmedlaren behöver vi DIG. För den baseras nämligen på vad våra besökare väljer att göra. Vilket dom väljer av dom vi har i listorna helt enkelt. För det är bland annat den populäraste vi tar fram så du kan se det i filtret om du vill.

Vad är en låneförmedlare?

En låneförmedlare är ett företag som jämför lån. En bra sådan är dessutom gratis för dig som jämför. Det är möjligt genom att dom får betalt av företagen dom jämför och har samarbete med. Det är alltså en så kallad win-win för alla. Du får jämföra lån gratis och håller nere antalet UC på dig och får förhoppningsvis lägre ränta än om du jämfört själv. Och dom tjänar pengar på att jämföra åt dig. Och långivarna får nya kunder.

Kan du säga hur bra eller dålig Bästa låneförmedlare är?

Det du kan göra i det här kapitlet är att ge ett betyg på Bästa låneförmedlare där du kan säga hur bra eller dålig du tycker guiden här. Stämmer innehållet? Alltså med vad rubriken lovar dig? Ge betyg här nedanför så vi på redaktionen vet om inte annat. Jämför alltid innan du väljer låneförmedlare som jämför dina lån åt dig helt gratis.


Om guiden Låneförmedlare – Jämför låneförmedlare

Det du ser här ovan är alltså dom 3 bästa lånen just nu. Och det är ofta bara låneförmedlare. Och nästan alltid en i toppen. Året runt. Så något rätt måste dom ju göra. Så om du vill jämföra privatlån helt gratis kan du titta in listan för att se om det är något som passa dig. Tillsammans med våra besökare så utser vi den bästa låneförmedlaren varje vecka. Det gör vi med hjälp av omdöme och betyg från våra besökare och sedan data från alla långivare efter hur många som tar lån efter ett besökt här på Låna pengarna.