Lendo


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad:
2024-04-18.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
 • Ränta: 5,20% - 33,99%
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Löptid: 1år - 20år
 • Låneförmedlare som jämför lån gratis
 • Jämför upp till 40 lån!
Jämför lån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% – 33,99% (Uppdaterat februari 2024).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

Lendo är en ledande jämförelsetjänst för lån och finansiella produkter i Sverige. Med en innovativ plattform tillåter Lendo användare att snabbt och enkelt jämföra olika lån från flera banker och kreditinstitut. Genom att erbjuda en kostnadsfri tjänst som sammanställer och jämför erbjudanden baserat på användarens unika ekonomiska situation, strävar Lendo efter att hjälpa svenska konsumenter att göra mer informerade och ekonomiskt fördelaktiga val.Använda Lendo

Att använda Lendo för att jämföra lån och finansiella produkter är en enkel process. Här följer en guide för hur du går tillväga:

 1. Starta Ansökan: Besök Lendos hemsida och välj den typ av lån du är intresserad av att jämföra.
 2. Fyll i Uppgifter: Ange de uppgifter som krävs för att Lendo ska kunna bearbeta din ansökan, såsom lånebelopp, önskad återbetalningstid och personlig ekonomisk information.
 3. Motta Erbjudanden: När ansökan har skickats in och behandlats av Lendo kommer du att få erbjudanden från flera banker och långivare som matchar din ansökan.
 4. Jämför Erbjudanden: Jämför de mottagna erbjudandena baserat på räntor, avgifter och andra villkor för att hitta det alternativ som bäst passar dina behov.
 5. Välj Lån: När du har beslutat dig för det bästa erbjudandet kan du gå vidare med långivaren för att slutföra låneansökan.

Tjänster Erbjudna av Lendo

 • Privatlån: Lendo jämför erbjudanden om privatlån (även kallade blancolån) utan säkerhet från en mängd olika banker och långivare. Detta gör det möjligt för användare att hitta lån med de bästa villkoren baserat på deras individuella behov.
 • Bolån: Genom att använda Lendo kan kunder också jämföra bolån, vilket inkluderar att se olika räntor och villkor från flera långivare för att hitta det mest förmånliga bolånet.
 • Bilfinansiering: För de som söker finansiering för att köpa bil erbjuder Lendo jämförelser av bilfinansieringsalternativ, vilket inkluderar både billån med och utan säkerhet.
 • Samla lån: Lendo hjälper även kunder som vill samla befintliga lån och krediter till ett lån med lägre ränta och bättre villkor, vilket kan leda till lägre månadskostnader och en mer överskådlig ekonomisk situation.

Fördelar med Lendo

 • Konkurrenskraftiga Erbjudanden: Genom att samla in och jämföra erbjudanden från flera banker och långivare, kan Lendo hjälpa användare att hitta mycket konkurrenskraftiga räntor och villkor.
 • Tidsbesparing: Istället för att individuellt ansöka hos flera banker och långivare, tillåter Lendo användare att fylla i en enda ansökan och motta flera erbjudanden. Detta sparar både tid och ansträngning.
 • Transparens: Lendo strävar efter att erbjuda en hög nivå av transparens genom att klart och tydligt presentera villkor och räntor, vilket gör det lätt för användare att jämföra och förstå de olika alternativen.
 • Personlig Service: Lendo erbjuder personlig service och stöd genom hela processen, från ansökan till val av lån, vilket säkerställer att användarnas frågor och funderingar besvaras.
 • Kostnadsfri: Tjänsten är helt kostnadsfri för användarna, vilket innebär att det inte tillkommer några avgifter för att jämföra eller ansöka om lån genom Lendo.

Slutsats

Lendo erbjuder en värdefull tjänst för konsumenter som söker efter de mest förmånliga lånealternativen på marknaden. Genom att samla erbjudanden från ett brett spektrum av långivare och banker, underlättar Lendo processen att hitta och jämföra lån. Oavsett om du letar efter ett privatlån, bolån, bilfinansiering eller vill samla dina lån, kan Lendo erbjuda en effektiv lösning som sparar både tid och pengar. Med sin användarvänliga plattform och engagemang för transparens och kundservice, står Lendo ut som en betrodd partner för svenska konsumenter i deras finansiella beslutsprocess.


Senast uppdaterad: 11 mars, 2024