Omöjligt att få lån 2024?


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad 2024-03-03.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
  • Ränta: 3,06% - 29,99%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 40 lån!
Mer info →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

Omöjligt att få lån? För dig som har svårt att få låna pengar av någon anledning så är det enklaste sättet att se sin kreditvärdighet att ta en kreditupplysning. Så hur hög kreditvärdighet man har helt enkelt. Om det möjligt finns någon som ändå kan tänka sig att låna ut pengar. För det finns långivare som även lånar ut pengar till människor med betalningsanmärkningar men det blir helt klart mycket svårare att få låna.

Och det är det som den här guiden handlar om. Så du ska kunna se om det finns en möjlighet för dig att få låna pengar. För det finns lägen i livet man verkligen skulle behöva få låna pengar. Men kom ihåg att om du redan har svårt att få låna så bör du aldrig låna pengar till konsumtion eller liknande. För det kan bli väldigt svårt att få ordning på sin ekonomi då. Det kan göra det nästintill omöjligt att ta sig ur en sådan situation så låna BARA till saker du absolut behöver och som du vet att du kan betala tillbaka i tid.Det finns fler långivare som skriver att du kan få låna pengar trots att du har svårt att få låna pengar

Det finns långivare som på sin hemsida skriver att om du får nej hos andra kan du fortfarande ansöka om att få låna pengar hos dom. Det dom gör då är att dom ofta kan ta högre ränta – det vill säga mer betalat. Eftersom det ofta är större risk att låna ut pengar till någon som har svårt att få låna pengar. Men då kan man åtminstone få låna om man verkligen behöver trots svårigheter av en eller annan anledning.

Låna aldrig mer än du vet att du kan betala tillbaka

Det är otroligt viktigt att man inte lånar mer pengar än man vet att man kan betala tillbaka.

Lån för dig som tycker det är omöjligt att få lån

Så om du är en av dom som tycker det är omöjligt att få låna pengar kan du titta igenom våran lista där vi tycker det är värt att testa att ansöka även om man har svårt att få låna. Det är absolut ingen garanti för att få låna pengar men chansen ökar i alla fall tror vi. Och du kan se grundkrav först innan du skickar in ansökan. Och kom ihåg att du ökar chansen genom att låna så lite som möjligt och att ha en medsökande.


Kontakta oss angå guiden Omöjligt att få lån

Om du vet hur vi ska få guiden Omöjligt att få lån ännu bättre så kan du maila oss här. Vi ger INTE råd eller svarar på andra frågor om ekonomi utan detta gäller bara om hemsida och hur vi kan få den bättre. Kanske hittar du ett faktafel som vi borde fixa till? Då kan du enkelt fylla i det här. Stort tack på förhand!