Det här är dom 3 lånen våra besökare valt flest gånger denne vecka. Se hela topplistan här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Låna pengar via Advisa2,95%5000-600000krAnsök »
1.Låna pengar via Lendo3,25%5000-500000krAnsök »
3.Låna pengar MyLoan2,95%10000-500000krAnsök »

Privatlån – Dom bästa i en lista

Privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet. Du lämnar det vill säga inget i säkerhet för ditt lån. Ett sådant typ av lån har ofta lite högre ränta än ett lån där du lämnar något i säkerhet för ditt lån. Så är det för att långivaren helt enkelt tar större risk om den ej tar något i säkerhet för lånet och måste således även ta lite mer betalat för det. Om vi tar ett bolån som exempel så kan du lämna upp till 85% av din bostad i säkerhet och bolån därför ofta betydligt lägre ränta än ett privatlån. Ett privatlån brukar ha ett tak på 350.000kr medan ett bolån kan vara betydligt högre än så.

Privatlån

Privatlån är en sida där vi samlar allt vi skriver om privatlån och där vi har som mål att du ska få svar på allt om just lån utan säkerhet. Tycker du vi har lyckats? Här nedan kan du vara med och säga vad du tycker om det. Har vi lyckats svara på rubriken?

Lån utan säkerhet är samma sak

Innan du väljer att sådant här lån bör du veta att lån utan säkerhet är exakt samma typ av lån. Genom att veta det kan du jämföra lån mycket bredare och på så sätt förhoppningsvis hitta billigare lån också. Så se till att veta om det genom att läsa på innan du väljer att teckna ett lån till slut.


(6 votes, average: 4,83 out of 5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *