Privatlån – Jämför för att hitta bästa privatlånet 2022


Låna pengar 2022 - Listan: (Uppdaterad: 2022-01-15)
Advisa topplista
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Låneförmedlare som jämför lån gratis
  • Jämför upp till 36 lån!
Jämför lån »
Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Bästa privatlånet 2022 hittar du genom att jämföra privatlån och se vad du kan få för ränta som bäst. Det här är en sida vi uppdaterar löpande hela tiden under året och som bara handlar om privatlån. Ofta så mycket som varje dag. Allt sker manuellt för att du ska kunna jämföra själv och hitta det privatlånet som passar dig eller er bäst.

Privatlån


Meny på Privatlån

  • Privatlån – Dom bästa i en lista
  • Hur mycket får jag låna min lön – Läs innan du lånar pengar
  • Lån utan säkerhet är samma sak
  • Det här handlar Privatlån om
  • Privatlån är sidan för dig som funder

Lån utan säkerhet är samma sak

Innan du väljer att sådant här lån bör du veta att lån utan säkerhet är exakt samma typ av lån. Genom att veta det kan du jämföra lån mycket bredare och på så sätt förhoppningsvis hitta billigare lån också. Så se till att veta om det genom att läsa på innan du väljer att teckna ett lån till slut. Privatlån är en sida där vi samlar allt vi skriver om privatlån och där vi har som mål att du ska få svar på allt om just lån utan säkerhet. Tycker du vi har lyckats? Här nedan kan du vara med och säga vad du tycker om det. Har vi lyckats svara på rubriken?

Privatlån – Dom bästa i en lista

Privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet. Du lämnar det vill säga inget i säkerhet för ditt lån. Ett sådant typ av lån har ofta lite högre ränta än ett lån där du lämnar något i säkerhet för ditt lån. Så är det för att långivaren helt enkelt tar större risk om den ej tar något i säkerhet för lånet och måste således även ta lite mer betalat för det. Om vi tar ett bolån som exempel så kan du lämna upp till 85% av din bostad i säkerhet och bolån därför ofta betydligt lägre ränta än ett privatlån. Ett privatlån brukar ha ett tak på 350.000kr medan ett bolån kan vara betydligt högre än så.

Bästa privatlån 2022

För att ta fram det bästa privatlånet 2022 så har vi gjort en stort omfattande test. Det innebär att vi sökt genom internet efter allt vi kan hitta om just lån utan säkerhet. Alltså privatlån som är ett annat namn för det. Och sedan försökt sammanställa det så bra vi bara kan. Så du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av testet. Det är manuellt gjort och görs så ofta vi bara kan. Så det alltid ska kunna vara så uppdaterat och aktuellt som möjligt för dig.


Frågor om Privatlån:

Var är privatlån?

Svar: Med privatlån menar man ofta ett lån där man inte lämnar en säkerhet för att få låna pengarna. Vid ett huslån och bolån så lämnar man bostaden som säkerhet för lånet till exempel. Men vid ett privatlån lämnar man alltså inget som säkerhet. Ett privatlån kallas även för blancolån och konsumtionslån ibland. Ett snabblån och smslån är också ett privatlån men vi har valt att kalla alla lån med en återbetalningsperiod som är kortare än 12 månader för snabblån. Och en undergrupp till det är smslån. Det vill säga snabblån där du kan ta lån vi sms eller via mobil på något annat sätt. Men privatlån och blancolån är ett lån utan säkerhet helt enkelt.


Hur mycket får jag låna min lön – Läs innan du lånar pengar

Det går bara att få reda på om du skickar in en låneansökan eller får ett lånelöfte. På så sätt kan du få reda på exakt hur mycket du får låna på just din lön. Sedan spelar det självklart roll om det är för typ av lån du ska ta. För ett bolån skiljer sig ju så klart väldigt mycket mot till exempel ett privatlån. Ett privatlån har dessutom en maxgräns på 400.000kr oftast och ett bolån kan ju vara nästan hur stort som helst.


Guiden Privatlån på 5 sekunder

Privatlån är sidan för dig som funderar på att låna pengar genom att ansöka om ett privatlån och vill hitta det bästa möjliga. Här gå vi genom vad det är för lån och sedan hur du kan lära dig jämföra så du kan hitta ett privatlån med så låg ränta som möjligt.