Zmarta


Listan till Låna pengar 2024 är uppdaterad:
2024-04-18.
Innehåller annonslänkar
Låna pengar via Advisa
 • Ränta: 5,20% - 33,99%
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Löptid: 1år - 20år
 • Låneförmedlare som jämför lån gratis
 • Jämför upp till 40 lån!
Jämför lån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Advisa arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 33,99%. Räntespann mellan: 5,20% – 33,99% (Uppdaterat februari 2024).
Kommentar:
Advisa är en jämförelsetjänst av privatlån där du kan köpa vad du vill för pengarna. Hos Advisa jämför man upp till 40 långivare med enbart en ansökan. Där du inte förbinder dig till att låna pengar bara för att du jämför. Vill du se vilka långivare Advisa jämför så hittar du det enkelt på deras hemsida där de listar dom tydligt och bra.

Zmarta är en omfattande finansiell jämförelsetjänst som erbjuder konsumenter möjligheten att jämföra och hitta de bästa erbjudandena inom en mängd olika finansiella produkter och tjänster. Med sitt breda utbud av samarbetspartners, inklusive banker, långivare och försäkringsbolag, strävar Zmarta efter att ge konsumenterna de verktyg de behöver för att fatta informerade ekonomiska beslut. Denna guide utforskar de tjänster som Zmarta erbjuder, fördelarna med att använda plattformen, och hur du kan dra nytta av dess funktioner.

Tjänster Erbjudna av Zmarta

 • Lån: Zmarta jämför ett brett utbud av lånetyper, inklusive privatlån (utan säkerhet), billån, och bolån. Genom att fylla i en ansökan får användare erbjudanden från flera långivare, vilket gör det enkelt att hitta det mest förmånliga lånet.
 • Försäkringar: Plattformen tillåter även jämförelse av olika försäkringsprodukter, som hemförsäkring, bilförsäkring och livförsäkring, för att hjälpa konsumenter hitta den bästa försäkringslösningen för deras behov.
 • Elavtal: Zmarta erbjuder även jämförelser av elavtal, där konsumenter kan hitta det mest kostnadseffektiva alternativet baserat på deras förbrukning och boende.
 • Bredband: Användare kan jämföra olika bredbandslösningar för att hitta den leverantör och det paket som bäst matchar deras behov och användning.

Fördelar med Zmarta

Användningen av Zmarta kommer med flera fördelar för konsumenten, däribland:

 • Enkel Jämförelse: Zmarta gör det enkelt att jämföra olika finansiella produkter och tjänster, allt samlat på en och samma plattform.
 • Tidsbesparing: Istället för att behöva kontakta varje långivare, försäkringsbolag eller energileverantör individuellt, kan du med några enkla steg få flera erbjudanden genom Zmarta.
 • Skreddarsydda Erbjudanden: Baserat på den information du anger matchar Zmarta dina behov med de bästa erbjudandena från deras nätverk av partners.
 • Kostnadsfri Tjänst: Tjänsten är helt kostnadsfri för användaren, vilket innebär att det inte tillkommer några avgifter för att jämföra eller ta del av erbjudanden via Zmarta.

Använda Zmarta

För att börja använda Zmarta och dra nytta av dess jämförelsetjänster, kan du följa dessa enkla steg:

 1. Välj Tjänst: Starta med att besöka Zmartas webbplats och välj den tjänst du är intresserad av att jämföra, såsom lån, försäkringar, elavtal eller bredband.
 2. Fyll i Information: Ange relevant information som krävs för den valda tjänsten. För lån kan detta inkludera lånebelopp och önskad återbetalningstid.
 3. Motta Erbjudanden: Zmarta bearbetar din förfrågan och presenterar en jämförelse av erbjudanden från deras partners som matchar dina kriterier.
 4. Jämför och Välj: Granska de erhållna erbjudandena och välj det som bäst uppfyller dina behov och önskemål.
 5. Gå Vidare med Ansökan: När du har valt ett erbjudande kan du enkelt gå vidare med ansökan direkt via Zmarta.

Slutsats

Zmarta erbjuder en värdefull tjänst för konsumenter som söker efter de bästa villkoren för finansiella produkter och tjänster. Genom att samla erbjudanden från ett brett utbud av leverantörer på en och samma plattform, hjälper Zmarta dig att spara både tid och pengar. Oavsett om det gäller att hitta ett förmånligt lån, den mest kostnadseffektiva försäkringen, det billigaste elavtalet eller det bästa bredbandsabonnemanget, kan Zmarta tjäna som ett effektivt verktyg i din ekonomiska planering.


Senast uppdaterad: 6 mars, 2024